1 abr 2016

Concert a la vista!!!


Ha començat la primavera i, malgrat que avui ni brilla el sol ni els ocells canten la JOSPeM ens hem contagiat de l'alegria primaveral i ho volem celebrar amb un concert!!

I com sempre, hem intentat fer-lo especial. El primer canvi i un molt bon motiu perquè tots vosaltres vingueu i ens acompanyeu aquest dia és que no el farem sols. Per primera vegada a la nostra petita història tocarem amb una altra orquestra que no forma part de cap escola de música ni conservatori. Ells, com nosaltres també es van constituir com a entitat i s'encarreguen de posar música a moltes activitats de Sabadell. Són l'orquesta de cambra de Sabadell (OCS), una formació de corda que va començar el 2006  ( gairebé com nosaltres!) amb un projecte concret i que a partir d'allà no ha parat (això també ho tenim en comú)!


La segona gran raó perquè ens acompanyeu és que recuperem el nostre tradicional CONCERT SOLIDARI!! Aquest cop, l'associació escollida a estat l'ONG Proactiva Open Arms, una associació de Badalona formada per socorristes i que està fent molta feina a Lesbos (Grècia) ajudant als refugiats a arribar a la costa. Podeu informar-vos més de tota la tasca que estan realitzant clicant a l'enllaç que trobareu a sota.  


   



Però amb tot això encara no us hem dit ni quan ni a on farem el concert! Doncs agafeu agendes i reserveu el proper DISSABTE 9 D'ABRIL! Serà a les 20h al pavelló de l'Institut Rovira i Forns. Però si no podeu venir dissabte no patiu! Teniu una nova oportunitat diumenge al migdia, 12h, a l'auditori 3 de l'espai cultura de la fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. 

I segurament, després de tot això, us preguntareu... però què tocaran en aquest concert? Doncs realment és un programa molt variat i atractiu on trobareu obres de Britten, Ravel, Arturo Marquez, Stravinsky... Com us deiem, un programa ben entretingut!!

Cartell del concert


Així doncs, esperem veure'us la setmana vinent! 
Una abraçada i molta música!!

1 comentario:

  1. Si necessiteu enregistrar amb varies cámeres i en directe videovalles.com
    Us posso un clip del que fem.
    https://www.youtube.com/watch?v=lwoXMCWLxrM

    Salutacions
    Silva Serra

    ResponderEliminar