9 dic 2015

Corda't


Hola amics!

Avui us volem explicar una mica més sobre la propera actuació que farem. Serà aquest dissabte i ho farem col·laborant amb el projecte Corda't. Aquest projecte el va engegar l'Escola Municipal de Música de Santa Perpètua conjuntament amb l'escola Bernat de Mogoda i té com a objectius introduir l'aprenentatge de la música a través dels instruments de corda a les aules de tercer de primària i promoure i afavorir l'accés a tothom a la pràctica artística.

I com que aquestes idees a nosaltres ens encanten no ens hem pogut resistir a la proposta de participar-hi aquest any. Si voleu saber més coses sobre aquest projecte no us perdeu aquest vídeo. Segur que us encantarà el que ens expliquen!




Així doncs, dissabte passarem una bona tarda amb companyia dels alumnes de tercer del Bernat. Primer els hem preparat uns tallers musicals que esperem que els agradin molt i que ens serveixin a tots per conèixer-nos millor i perdre les vergonyes i acabarem, com no podia ser d'una altra manera amb un bon concert on tocarem tots junts!

Us deixem el cartell del concert i esperem veure'us aviat!



No hay comentarios:

Publicar un comentario