12 may 2015

La música francesa del segles XIX i XX. Crònica 1



Aquest diumenge vam celebrar el nostre primer concert, dels dos que tenim previstos, amb aquest repertori. Si us el vau perdre i voleu saber com va anar aquí teniu la nostra petita crònica. 

Va ser a l'església de Sant Feliu de Sabadell, una església amb un sostre molt alt i amb una ressonància important. Això ens va obligar a alentir alguns tempos perquè no es fes una pilota amb el so però també ens va ajudar en alguns altres aspectes. Al arribar per muntar, vam saber que a fora, a la plaça de l’ajuntament, se celebrava un concurs de colles sardanistes a la mateixa hora que el concert! Debussy a ritme de Sardana! Per sort, a l’hora de la veritat només sentíem de lluny a la cobla i no va interferir per res al nostre concert. 

Imatge del concert on es pot apreciar l'alçada de l'església

Una 80 de persones ens van acompanyar al nostre viatge que vam començar amb una de les obres més conegudes de Gabriel Fauré, la Pavane. Tot seguit vam interpretar la Suite Provençale de Darius Milhaud i vam tancar el concert amb La Petite Suite de Claude Debussy.

Ens va agradar molt poder sortir del nostre poble, on la gent ja ens coneix, i visitar la nostra ciutat veïna. Esperem que aquesta, que ja no és la primera visita a la ciutat, tampoc en sigui la última. 

L'orquestra durant el concert

Per tots els que us vau quedar amb les ganes de poder venir al concert recordeu que aquest divendres a les 21:30h teniu una nova oportunitat de sentir-nos a la parròquia de Santa Perpètua.Us hi esperem!

Póster del concert



No hay comentarios:

Publicar un comentario