18 may 2015

La música francesa dels segles XIX i XX. Crònica 2


Diuen que "segundas partes nunca fueron buenas" però nosaltres podem dir que això no és veritat. Divendres vam celebrar el segon concert dedicat a la música de Milhaud, Fauré i Debussy i aquest cop ho vam fer a casa, envoltats de familiars i amics. Hem de dir que vam quedar encantats amb la sonoritat de l'església de Santa Perpètua. Alguns ja hi havíem cantat o tocat però altres la van descobrir per primera vegada. Semblava que tenia la resonància perfecta per a nosaltres.

 Imatge de l'orquestra durant el concert

De seguida ens vam anar sentint còmodes i cada vegada semblava que hi havia més connexió entre nosaltres, que anavem construint alguna cosa tots junts. Errors que havíem comès a Sabadell havien quedat solventats i això ens anava donant més seguretat. Divendres la música ho va omplir tot, ens va despertar, tant als músics com al públic, i ens va fer gaudir d'un viatge emocionant i màgic.


Com veieu, ens vam sentir molt ben acompanyats

L'ordre de les obres va ser el mateix que a Sabadell. Vam començar amb la tranquilitat de la "Pavane" de Fauré, seguidament vam viatjar amb Milhaud pels diferents moviments de la seva "Suite Provençale", cada un amb el seu propi caràcter i amb arrels en la música tradicional. I per acabar, la "Petite Suite" de Debussy. Un bombonet escrit originàriament per a piano a quatre mans i molt ben orquestrat posteriorment.
Volem agrair, a totes les persones que ens van acompanyar, el seu suport, el respecte, les ganes d'escoltar-nos i les paraules de felicitació al final del concert!

Gràcies per venir!!

Esperem tornar-vos a veure ben aviat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario